aduce eleganţă petrecerii tale!

 

 

floricica Despre Noi

       Când o echipă de designeri tineri talentati şi inovatori are acces la flori, plante şi accesorii inedite rezultatul nu poate fi decât un succes!
Născut din pasiunea pentru flori, culori şi forme, PartyFlower este un concept al designer-ului floral Anca Domnica Lupu ce are drept ţintă asigurarea fiecărui eveniment o temă care să-i confere unicitate. Fie că plănuiești o nuntă extravaganta pentru 500 de invitați sau o cină elegantă pentru 10 oaspeţi, PartyFlower va fi onorată să creeze o atmosferă perfectă indiferent dacă se vrea naturală, romantică sau una contemporană, elegantă și sofisticată. Fiecare client primește garanţie aceeași atenție pentru detalii și abordări inovatoare indiferent de proporțiile evenimentului.

 
 


 


Cu sediul central în Ploiești, cu florării şi depozite în București, PartyFlower operează servicii preponderent în capitală fără a neglija însă restul ţării.

 

 

 

În curând vom avea disponibil pe site oferta personalizată in format pdf.

Orice informaţii sau sugestii referitoare la conţinutul site-ului pot fi transmise completând formularul de la pagina contact. Mesajele anonime nu vor fi luate în considerare.